Så kan vi hjälpa dig

Kortfattat hjälper vi er med alla typer av elinstallationer, stora som små uppdrag men till skillnad från många andra elfirmor arbetar vi mycket med specialanpassade och skräddarsydda lösningar för just ert projekt.

Med dagens teknik kan stora frågeställningar lösas enkelt med små resurser, och som certifierad KNX-installatör skapar vi ”smarta hem” lösningar.
Hör av er så berättar vi mer!

Behöver ni hjälp att sätta lite ljus på tillvaron kommer vi på besök och ljussätter ert hus och trädgård, självklart efter mörkrets inbrott så ni får uppleva känslan som ljuset skapar.

Går ni i tankarna att köpa en el-bil eller har ni redan införskaffat en?!
Vi hjälper er så att laddboxen till er bil blir rätt och att elinstallationen fungerar med ert hus.

Har ni fått fiber i ert hem och behöver hjälpa att dela ut nätverk till tv:n eller förbättra den trådlösa internet uppkopplingen?
Inga problem! vi  kan erbjuda er alla hjälp ni behöver för att få datatrafiken att fungera utan problem.

Sist men inte minst så arbetar vi med väl utvalda partners och leverantörer och kan alltid hjälpa till att lösa frågeställningar som uppkommer i ett projekt,  även om frågan inte alltid berör el så når vi gemensamt det bästa resultatet genom fungerande samarbeten med andra hantverkare och konsulter som vi mer än gärna delar med oss av till våra kunder.